Logo Smeg

Keittotasot

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

Smeg tasot: huippu suorituskyky ja ainutlaatuinen estetiikka

Smeg-keittotasoissa laadukkaat materiaalit yhdistyvät uusimpaan tekniikkaan. Voit valita monenlaisista muodoista, kokoluokista ja kypsennysmenetelmistä sen mukaan, mikä sopii uunisi antamaan esteettiseen vaikutelmaan.

Smegin keittotasovalikoimassa on kaasu- ja induktiokäyttöisiä sekä keraamisia keittotasoja. Kaasukäyttöiset keittotasot ovat saatavana ruostumattomasta teräksestä, lasista tai emalista valmistetulla viimeistelyllä. Valittavissa ovat seuraavat asennusvaihtoehdot: vakio, päälleasennettava, matala profiili ja erittäin matala profiili. Smeg tarjoaa myös erittäin monipuolisia keittoalueita vakioasennuksista aina suunnikas- ja rivikokoonpanoihin. Lisäksi Smegin sisäinen suunnittelustudio on pyrkinyt vastaamaan suorituskykyvaatimuksiin kehittämällä erittäin nopeita ja tehokkaita polttimia, joiden lähes pystysuora liekki takaa ihanteellisen kypsennystuloksen. Valurautaiset, teräksiset ja emaloidut keittoastiatuet ovat saatavana ristin muotoisina versioina kullekin yksittäiselle polttimelle tai litteinä versioina, jotka kattavat useita polttimia. Molemmat maksimoivat käytettävissä olevan tilan.


Vaihtoehtona kaasukypsennykselle Smeg on kehittänyt valikoiman sähkökäyttöisiä keittotasoja. Induktiokäyttöiset ja keraamiset keittotasot ovat erittäin tehokkaita ja luotettavia. Ne kypsentävät ruoan paljon perinteisiä malleja nopeammin. Keittotasot ovat linjakkaita, tyylikkäitä ja integroitavissa työtasoon. Smeg-keittotasot ovat täydellinen ratkaisu, jos kaipaat nykyaikaista ja minimalistista tyyliä, jossa keittoalue sulautuu saumattoman luonnollisesti työtasoon.

Malli: Kaasu - Sähkö

 • P106ES

  100 CM KAASUHELLA KIILLOTETTU RUOSTUMATON ”EVERSHINE”- TERÄS

  Lomake
 • P64ES

  60 CM KAASUTASO KIILLOTETTU TERÄS "EVERSHINE"

  Lomake
 • PX140

  100 CM LINEA KAASUTASO TERÄS

  Lomake
 • PV175CB

  74 CM KAASUTASO VALKOINEN KERAMIIKKA VALKOISET VALURAUTARITILÄT

  Lomake
 • PV164CB

  60 CM KAASUTASO VALKOINEN KERAMIIKKA VALURAUTARITILÄT VALKOISET

  Lomake
 • PV164B-1

  60 CM LINEA KAASUTASO VALKOINEN LASI

  Lomake
 • PV164N-1

  60 CM LINEA KAASUTASO MUSTA LASI

  Lomake
 • PV163N-1

  60 CM KAASUHELLA MUSTA LASI

  Lomake
 • PV163B-1

  60 CM KAASUHELLA VALKOINEN LASI

  Lomake
Reset filtri