Logo Smeg

SICILY IS MY LOVE

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

#DGSICILYISMYLOVE

12/04/2017

Juhlistaakseen uuden, uniikin “Sicily is my love”-pienkodikonemallistonsa lanseerausta Smeg kutsui ystävänsä sekä erityisiä vieraita osallistumaan eksklusiiviseen tilaisuuteensa Milanon Metropoliin. Sicily is my love

Dolce&Gabbana sekä Smeg loivat yhdessä luovan yhteistyöprojektin hedelmänä syntyneen uniikin Sicily is my love-pienkodinkonemalliston. Smegin tuottama uutuusmallisto on täynnä viittauksia perinteiseen Dolce&Gabbana-tyyliin.

Leivänpaahtimet, sitrusmehustimet, espressokoneet, vedenkeittimet, tehosekoittimet ja slow-mehustimet ovat kaikki koristeltuja kirkkaanvärisillä sitrushedelmillä, kaktuksilla sekä kirsikoilla ja perinteisillä Sisilialaisilla koristemotiiveilla, kuten crocchilla, trinacriella sekä cartoccilla. Kauniit kukkakuviot ja Etelä-Italian luonnonmaisemista inspiroituneet kuvat Etna-vuoresta, vuoristoista, Pollux-temppelistä sekä Castorin raunioista ovat myös löydettävissä tuotteiden kuvituksesta.


Bollitore #DGSicilyIsMyLove       Frullatore #DGSICILYISMYLOVE

        Impastatrice #DGSICILYISMYLOVE


Kaikki tuotteiden kuvamotiivit symbolisoivat yhteyttä Sisilian, Domenico Dolcen ja Stefano Gabbanan välillä, sekä yleisesti itse Italiaa ja sen rikasta ruokakulttuuria, joka aina ollut Smegille erityisen rakas. Ruoan innoittamat, Etelä-Italialaiset kodinkoneet juontavat juurensa kotiseutujensa perinteistä. Nämä pienet, mutta arvokkaat keittiökoneet ovat todisteita Smegin useiden vuosien kokemuksesta designtuotteiden suunnittelun ja valmistuksen parissa.