Logo Smeg

Astianpesukoneet

Smeg-astianpesukoneet: suunniteltu erittäin tehokkaaseen astianpesuun.

Smegin vapaasti seisovat tai kalusteisiin upotetut astianpesukoneet täydentävät keittiötä erittäin tyylikkäästi. Poikkeuksellisen hiljaisten ja upeasti suunniteltujen astianpesukoneiden asennus, tyyli ja kapasiteetti vaihtelevat.

Valikoima sisältää muun muassa 45 cm:n malleja (erinomaisia ahtaisiin tiloihin) ja 14 henkilön astiastoille tarkoitettuja malleja, joissa on uusi ylimääräinen yläkori pelkästään ruokailuvälineitä varten sekä kolmelle eri tasolle säädettävä keskikori. Smegin valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva astianpesukone. Vuosikymmenten kuluessa hankkimansa laajan osaamisen ansiosta Smeg on pystynyt kehittämään orbitaalisen pesujärjestelmän ja sukkulapesujärjestelmän, jotka varmistavat veden ihanteellisen jakautumisen valikoiman kaikissa astianpesukoneissa. Lisäksi kaikkiin Smeg-astianpesukoneisiin asennetaan Aquastop-tekniikka, joka varmistaa mielenrauhan. Tämä laite havaitsee letkun vuodot ja katkaisee veden välittömästi, jolloin ei synny vesivahinkoja.


Klassisemmin muotoiltujen mallien lisäksi Smeg on kehittänyt joukon astianpesukoneita, jotka sopivat erinomaisesti pohjaltaan tai muodoltaan epätavallisiin keittiöihin. Vaakasuuntaiset mallit ovat ihanteellinen ratkaisu uloke- tai asennettuihin keittiöihin, kun taas korkeat mallit sopivat yhteen tavallista korkeampien työtasojen kanssa. Automaattiluukulla varustetut mallit täydentävät hienosti muita kahvattomia kodinkoneita. Tilaa säästävät mallit on suunniteltu henkilöille, jotka eivät tarvitse suurta kapasiteettia. Värikkäät mallit puolestaan näyttävät upeilta ja tuovat mieleen 1950-luvun retrotyylin. 

 • STO905-1

  90 CM LEVEÄ TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE

  Lomake
 • STC75

  60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: F

  Lomake
 • LVFABBL2

  60 CM VAPAASTISEISOVA ASTIANPESUKONE – 50 LUVUN RETROTYYLI MUSTA ENERGIALUOKKA: D

  Lomake
 • LVFABCR2uutuus

  60 CM VAPAASTISEISOVA ASTIANPESUKONE – 50 LUVUN RETROTYYLI KERMA ENERGIALUOKKA: D

  Lomake
 • ST2FABWH2uutuus

  60 CM ASTIANPESUKONE – 50 LUVUN RETROTYYLI VALKOINEN ENERGIALUOKKA: D

  Lomake
 • ST2FABCR2

  60 CM ASTIANPESUKONE – 50 LUVUN RETROTYYLI KERMA ENERGIALUOKKA: D

  Lomake
 • ST2FABBL2uutuus

  60 CM ASTIANPESUKONE – 50 LUVUN RETROTYYLI MUSTA ENERGIALUOKKA: D

  Lomake
 • ST2FABRD2uutuus

  60 CM ASTIANPESUKONE – 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: D

  Lomake
 • STX13OL1uutuus

  60 CM ASTIASTIANPESUKONE - LUUKKU JA KAHVA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: D

  Lomake
Reset filtri