Logo Smeg

Grillit

Smeg-grillit: tyylikästä ruoanlaittoa ulkoilmassa

Ruokaa on nyt mahdollista grillata ulkoilmassa tyylillä Smegin grillivalikoiman ansiosta. Monipuoliset ja ammattimaiset grillit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä sekä sietävät vaihtelevia säätiloja hyvin. Ne ovat myös yhteensopivia neste- ja maakaasun kanssa. Grillit voidaan asentaa kätevään vaunuun, jonka avautuvista sivupöydistä saa hyvän alustan lautasille tai grillausvälineille.

Helppokäyttöisillä ja täysin riippumattomilla Smeg-grilleillä voidaan valmistaa täydellistä lihaa, kalaa ja kasviksia. Kuvussa (tietyt mallit) on kaksi kypsennyskammiota, termostaatti sisälämpötilan seuraamista varten ja karkaistusta lasista valmistettu paneeli, josta näkee ruoan tilanteen.

Erilaisten lisävarusteiden avulla voit valmistaa kaikenlaisia ruokia monin eri tavoin. Grillin infrapunapoltin sijaitsee takaseinässä ja kypsentää lihan täydellisesti vartaassa. Vartaan ja sen mukana tulevan leivontapellin avulla voi valmistaa myös suussa sulavia perunoita ja paistoksia.

Lisäksi Smeg on suunnitellut lihalle tarkoitetun savustimen, joka saa herkut maistumaan vieläkin paremmilta. Se antaa lihalle ja kalalle todella herkullisen loppusilauksen ja ihanan savuaromin!

Smeg-grilleissä on myös tiputusastiat, jotka keräävät ruoanvalmistuksen aikana syntyvän rasvan ja nesteen. 90 cm:n mallien ohella saatavana on 60 cm:n malleja, joissa on 2 grillausaluetta.