Logo Smeg

Kaasuliedet

Liedet, joissa on kaasukäyttöiset keittotasot

Intohimoinen kokki ansaitsee erinomaisen lieden, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikkyys. Smeg on saanut maailman parhaiden keittiömestarien käyttämistä liesistä innoitusta kaksitoimiliesiinsä, joissa yhdistyvät nykyaikaisen sähköuunin edut sekä perinteisen kaasukäyttöisen keittotason säädettävyys ja näkyvyys.

Smegin liesivalikoimassa on 60 - 150 cm leveitä liesiä. Moniin niistä voi valita haluamansa viimeistelyn esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä, kiiltävänmustasta tai kermanväristä. Lähes kaikkien liesien energialuokitus on A, ja niissä on erinomaiset puhdistus- ja jäähdytysjärjestelmät.

Valikoiman liesien uunin tilavuus vaihtelee pienimmästä 27 litran kapasiteetista aina 109 litraan. Valittavissa on yksin-, kaksin- ja kolminkertaisia uuneja kolmella eri muotoilulla (Opera, Symphony ja Concert). Kaikkiin on saatavana tyylin mukaiset liesituulettimet ja roiskesuojat.

Kuhunkin kaasukäyttöiseen keittotasoon kuuluu vähintään yksi superpikapoltin, lisäpoltin sekä nopeiden ja puolinopeiden polttimien yhdistelmä. Joissakin malleissa on myös kalan valmistamiseen tarkoitettu soikea poltin. Lisäksi monissa malleissa on teflonpinnoitettu valurautaparila. Kaikissa kaasuliesissä on varoventtiilit, litteät, tukevatekoiset ja syvillä urilla varustetut valurautaiset keittoastiatuet sekä ylivuodon esto. Erikseen on saatavana myös valikoima lisävarusteita, kuten erityinen wokpannuteline, pizzakivi ja teppanyaki-grillilevy.

 • A3-81uutuus

  120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: B PIENI UUNI: B

  Lomake
 • A2-8

  100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B

  Lomake
 • A2BL-8

  100 CM, OPERA-LIESI KAHDELLA UUNILLA, JOISTA TOINEN MONITOIMIUUNI KAASUHELLA, MUSTA KIILTÄVÄ SUUREN UUNIN ENERGIALUOKKA: A PIENEN UUNIN ENERGIALUOKKA: B

  Lomake
 • A1BL-7

  90 CM OPERA LIESI KIERTOILMAUUNI KAASUTASO KIILTÄVÄ MUSTA ENERGIALUOKKA: B

  Lomake
 • C92GPX8

  90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A

  Lomake
 • C9GMX9-1

  90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA KAASUHELLALLA RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

  Lomake
 • C6GMX8

  60 CM LIESI KIERTOILMAUUNI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A

  Lomake
 • B71GMXI9

  70 CM LIESI MONITOIMINTOUUNILLA JA KAASUHELLALLA RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

  Lomake
 • SCB92MX8

  90 CM LIESI KAHDELLA UUNILLA, JOISTA TOINEN MONITOIMINNOILLA, KAASUHELLA RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

  Lomake
Reset filtri