Logo Smeg

SICILY IS MY LOVE

#DGSICILYISMYLOVE

12/04/2017

Juhlistaakseen uuden, uniikin “Sicily is my love”-pienkodikonemallistonsa lanseerausta Smeg kutsui ystävänsä sekä erityisiä vieraita osallistumaan eksklusiiviseen tilaisuuteensa Milanon Metropoliin. Sicily is my love

Dolce&Gabbana sekä Smeg loivat yhdessä luovan yhteistyöprojektin hedelmänä syntyneen uniikin Sicily is my love-pienkodinkonemalliston. Smegin tuottama uutuusmallisto on täynnä viittauksia perinteiseen Dolce&Gabbana-tyyliin.

Leivänpaahtimet, sitrusmehustimet, espressokoneet, vedenkeittimet, tehosekoittimet ja slow-mehustimet ovat kaikki koristeltuja kirkkaanvärisillä sitrushedelmillä, kaktuksilla sekä kirsikoilla ja perinteisillä Sisilialaisilla koristemotiiveilla, kuten crocchilla, trinacriella sekä cartoccilla. Kauniit kukkakuviot ja Etelä-Italian luonnonmaisemista inspiroituneet kuvat Etna-vuoresta, vuoristoista, Pollux-temppelistä sekä Castorin raunioista ovat myös löydettävissä tuotteiden kuvituksesta.


Bollitore #DGSicilyIsMyLove       Frullatore #DGSICILYISMYLOVE

        Impastatrice #DGSICILYISMYLOVE


Kaikki tuotteiden kuvamotiivit symbolisoivat yhteyttä Sisilian, Domenico Dolcen ja Stefano Gabbanan välillä, sekä yleisesti itse Italiaa ja sen rikasta ruokakulttuuria, joka aina ollut Smegille erityisen rakas. Ruoan innoittamat, Etelä-Italialaiset kodinkoneet juontavat juurensa kotiseutujensa perinteistä. Nämä pienet, mutta arvokkaat keittiökoneet ovat todisteita Smegin useiden vuosien kokemuksesta designtuotteiden suunnittelun ja valmistuksen parissa.