Logo Smeg

EUROCUCINA 2018: SMEG ESITTELI UUTTA, INNOVATIIVISTA DESIGNIA

Smeg toimi jälleen tänä vuonna yhtenä Eurocucina 2018 merkittävimmistä esittelijöistä.

23/04/2018

Jälleen tänä vuonna Smeg oli yksi merkittävimmistä esittelijöistä Eurocucina 2018 - messuilla. Messut ovat johtavien kodinkoneyritysten kohtaamispaikka, ja ne järjestettiin Fiera Milano-konferenssikeskuksessa 17-22 huhtikuuta osana Salone Internazionale del Mobile-designmessuja.Messujen vierailijat pääsivät tutustumaan Smegin innovatiivisiin tuotteisiin, jotka olivat näytteillä laajassa, yli 800 neliömetrin kokoisessa näyttelytilassa. Esittelimme messuilla laajan valikoiman sisäänrakennettavia kodinkoneitamme, joissa Smegin taito yhdistää teknologinen sekä esteettisesti viehättävä osaamisensa tulevat esimerkillisesti esille. Myös brändin panos moderniin Made in Italy-suunnittelutyöhön oli hyvin esillä: Smeg esitteli laajan valkoiman uuneja, kompaktiuuneja, viinikaappeja, lämmityslaatikkoja, liesiä, pika-pakastimia sekä astianpesukoneita.

Näyttelyssä esiteltyjen uusimpien innovaatioiden joukossa näytettiin uudistettu versio Linea-mallistostamme. Linea on yksi Smegin suosituimmista mallistoista, ja sen uudistettu lookki tekee sarjan tuotteista entistäkin elegantimpia ja tehokkaita. Mallistoon kuuluvat niin uunit, kompaktit yhdistelmä- sekä mikroaaltouunit, keittolevyt kuin kahvikoneetkin. Jokainen malliston tuote on saanut uuden ilmeen, jossa tarkkaan suunnitellut yksityiskohdat, ergonomiset toiminnot sekä tyylikäs ulkomuoto tuovat taatusti erityistä luksuksen tunnetta kotiisi.Portofino-liedet saivat myös oman hetkensä näyttelyssä kun sarjan uudet, kaksoisuunilliset liedet olivat yleisön ihasteltavina. Design-sarja on saanut inspiraationsa ligurian kuuluisien satamien kirkkaista väreistä.Smegin uniikki tyyli ja teknologia heräsi myös henkeen sen innovatiivisten tuotteiden välityksellä. Uudet Blast chiller-pakastimet ja vakuumilaatikot tarjoavat sinulle täydelliset välineet ruoan säilömiseen. Uusimmissa laitteissamme löytyy myös mahdolisuus yhdistää kätevään SmegConnect App-applikaatioon, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden säätää kodinkoneen asetuksia puhelimen välityksellä missä vain oletkaan.

Messuilla päästiin myös tutustumaan uunien ja kahvikoneiden uudistettuihin näyttöihin sekä uunien innovatiiviseen SmartSteam-valmistusohjelmaan. Smegin SmartSteam-assisted höyry-uunit, jotka ovat myös  saatavilla 90 cm levyisinä, voit valmistaa kaikenlaisia ruokia kätevällä sekä erittäin tehokkaalla höyry-ominaisuudella.Design, tekniikka ja tyylikkyys olivat edustettuina ylimmässä muodossaan Sicily is my Love-malliston kautta, joka on tuotettu yhteistyössä Smegin ja Dolce & Gabbanan kanssa. Ikoninen mallisto on kunnianosoitus Italialaiselle tyylille ja jokainen tuote on kuin taideteos. Uuteen Divina Cucina design-projektiin kuuluu upeat vapaastiseisovat liedet, liesituulettimet sekä elegantit yhteensopivat FAB28-jääkaapit.Lähes 70 vuoden ajan Smeg on ollut johtava kodinkonebrändi, joka tarjoaa tyylikkäitä ja tehokkaita tuotteita kaikkiin koteihin.

Pääs näyttelyn tunnelmiin Milanon messuvideon kautta.