Logo Smeg

PORTOFINO – UUSI TUOTEPERHE

PORTOFINO ON UUSI TUOTEPERHEEMME, JOKA SISÄLTÄÄ 90 CM LEVEÄT, ITALIALAISEN PORTOFINO-KAUPUNGIN VÄREISTÄ INSPIROITUNEET LIEDET

20/11/2017Portofino on uusi tuoteperheemme 90 cm leveillä liesillä sekä niihin yhteenkuuluvia 90 cm liesituulettimia, joiden design on saanut inspiraationsa Italialaisen Portofinon kaupungin perinteisestä värimaailmasta. Uudet liedet esiteltiin Milanon Eurocucina 2016 tapahtumassa. Tuotteiden vahvat värit saavat ne erottumaan joukosta persoonallisesti. Liesien design vastaa muuten ammattikeittiötasoisilla elementeillään vaativammankin kokin tarpeisiin. Kaikki Portofino-tuotteet ovat kauniita ja erittäin tehokkaita kodinkoneita.

Portofino-liesien 126 litrainen suuri uuni kuuluu parhaimpaan kodinkonemarkkinoiden 90 cm liesien energialuokkaan (A+). Liesien digitaaliset LCD-näytöt ovat erittäin mukavia käyttää ja antavat täyden kontrollin lieden lämpötilan hallintaan sekä 20 esiohjelmoidun valmistusohjelman hyödynnykseen.

Korkealaatuiset Portofino-tuotteet ovat innovatiivisesti muotoiltuja kodinkoneita, jotka ovat tyylikkäitä ja tehokkaita, Smegin filosofiaan pohjautuvia kokonaisuuksia. “Technology with style”.

Tarkastele kaikkia Portofino-tuoteperheen tuotteita