Logo Smeg

Smeg Nordic aloittaa eksklusiivisen yhteistyöprojektin Hans Välimäen kanssa

Hans Välimäki, suomalainen kokki ja tv-persoona, on nyt italialaisen kodinkonebrändi Smegin uusi Suomen edustuskasvo.

21/11/2017

Hans Välimäki, suomalainen kokki ja tv-persoona, on nyt italialaisen kodinkonebrändi Smegin uusi Suomen edustuskasvo. Tämä eksklusiivinen yhteistyöprojekti yhdistää Smegin tehokkaat keittiökoneet Välimäen innovatiivisen kokkauksen ja inspiroivan luovuuden kanssa.

Smeg Nordic on päättänyt aloittaa tämän hedelmällisen yhteistyön Välimäen kanssa, tavoitteenaan nostaa Smegin tunnettavuutta Suomen markkinoilla. 

Hans tulee Smegin edustajana testaamaan brändin uusia tuotteita työssään ja osallistumaan erilaisiin tapahtumiin, joissa Smeg on aktiivisesti läsnä.   

- Smeg on minulle loistava yhteistyökumppani. Brändin innovatiiviset tuotteet eivät ole ainoastaan mukavia käyttää, vaan myös houkuttelevan näköisiä. Sen lisäksi, olen huomannut, että ihmiset ovat koko ajan kiinnostuneempia keittiöidensä toiminnallisesta puolesta ja tehokkuudesta. Se on juuri sitä mitä Smeg on minulle; toimivaa ja hyvää designia. Smegin tuotevalikoima on erittäin laaja. Brändin tuotteiden huipputeknologia takaa, että Smeg-keittiöstä löytyy kaikki, mitä tarvitset modernissa keittiössäsi, kertoo Hans Välimäki.

Hans Välimäki on kansainvälisesti tunnettu kokki ja ravintoloitsija, joka omistaa neljä suomalaisravintolaa. Helsingissä, Välimäki johtaa Sâm Asian Bar & Kitchen sekä Masu Helsinki ravintoloita. Tampereella puolestaan Välimäen ravintolat koostuvat belgialaisinspiroituneesta bistro Agust von Trappesta, Särkänniemen Midhill ja Tampereen Masu Asian Bistrosta.

Marraskuussa 2017 Välimäki avaa uuden fine dining ravintolan yhteistyössä Royal Ravintolat Oy:n kanssa. Välimäki avaa Royal Ravintolat Oy:n kanssa uudistetun legendaarisen Palace-ravintolan, jolla on kattava historia. Ravintola Palacen näyttävä miljöö on päivitetty 1950-luvun modernismin tyylistään 2020-luvun Suomen henkeen tyylikkäästi.

Suomessa Hans tunnetaan myös monista TV-ohjelmista, kuten “Hansin Matkassa”, “Suomen Paras Leipomo”, “Top Chef Suomi”, “Haasta Hans” sekä “Hansin Grillibileet”.

-  Olemme todella innoissamme, että Hans tulee edustamaan brändiämme ja tuotteitamme. Hänen korkea profiilinsa alalla, kattava kokemus sekä intohimo ja ymmärrys korkeaa laatua kohtaan sopivat täydellisesti tuotteisiimme sekä tavoitteisiimme Suomen markkinoilla. Hans tulee vahvistamaan merkittävästi Smegin asemaa Suomessa, kertoo Stefan Lebrot, Smeg Nordicin Toimitusjohtaja.