Logo Smeg

SMEGIN UUSI FLAGSHIP STORE LONTOOSSA

Smeg avasi uuden iso-britannian flagship-likkeensä Lontoon Regent Streetille

03/10/2017

Smeg avasi syyskuussa uuden italialaisiin kodinkoneisiinsa erikoistuneen huippumodernin flagship-liikkeensä Lontooseen St. James Marketin läheisyyteen. Lontoon sydämestä löytyvä uusi liike sijoittuu osoitteeseen 14 Regent Street, St James, kahden kaupungin tunnetuimman maamerkin, Piccadillyn ja Pall Mallin väliin.

Kauniille St James’s Marketin alueelle sijoittuva flagship store sopii täydellisesti alueen upeasti restauroituun miljööseen. Smegin flagship-liikkeen poikkeuksellisen suuri valikoima kattaa niin pienet kuin suuretkin kodinkoneet jokaiseen tarpeeseen. St James Market on yksi West Endin jännittävimmistä sijainneista, josta löydät monen kansainvälisesti tunnetun brändin flagship-liikkeen. Kauppakatu päättyy eläväiseen toriin, joka yhdistää historiallisen 1820-luvulla rakennetun alueen Regent Streetiin. 

Liikkeessä vieraileminen on todellinen kokemus, joka toivottaa tervetulleeksi jokaisen shoppailijan ja kulinaristin, jotka vierailevat Lontoon West Endissä.

Uuden liikkeen arkkitehtuuri on ottanut vaikutteita Deepdesign studion työstä Smegin Milanon showroomilta. Arkkitehdit Matteo Bazzicalupo ja Raffaella Mangiarotti (deepdesign) ovat luoneet kansainvälisen flagship-liikkeen tyylikkään kokonaisuuden yhdessä Edoardo Radicen kanssa.

Liikkeen sisustus on minimalistinen, mutta kotoisa. Storen lämminhenkisessä miljöössä on hyödynnetty luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja kiveä.

Smegin uuden liikkeen ikkunat ja korkeat huoneet ovat todella näyttävät. Suuri, 6.400 m², flagship store jakautuu kolmeen kerrokseen täynnä Smeg-tuotteita jokaiseen tarpeeseen. Korkeat huoneet luovat upeat puitteet Smeg tuotteiden tyylikkääseen esittelyyn.

Pohjakerros on omistettu myyntitilaksi, joka keskittyy esittelemään Smegin värikästä pienkodinkonevalikoimaa, kodinkoneita, sekä lisävarusteita. Liiketilassa esitellään myös erikoisvalikoima Montecoppe-tuotteita, kuten parmesaanijuustoa, balsamiviinietikkaa sekä eksklusiivisia viinejä, jotka muistuttavat brändin kotimaasta. Asiakkaat voivat myös nauttia Smeg-kahvinkeittimellä keitettyä espressoa tai kahvia liikkeessä vieraillessaan.

Flagship storesta löytyy myös kuvia Smegin ja Dolce&Gabbanan yhteistyössä tehdyistä tuotteista, sekä käsinmaalattu jääkaappi ja pienkodinkoneita. Värikkäät Portofino- ja Victoria-liedet ovat myös näytillä. Liikkeestä löytyy myös “elävä seinä” täynnä kauniita kasveja sekä punaisia, valkoisia ja hopeisia koristeita, jotka luovat upeat kontrastit ja korostavat Smegin rakkautta luontoa kohtaan.

 

Liikkeen välikerroksessa vallitsee kirjastomaisen rauhallinen henki. Kerros on omistettu design loungeksi ja kohtaamispaikaksi, jossa voit rentoutua ja ihailla ikonisia FAB-jääkaappeja.

Liikkeen vaikuttava kellarikerros on rakennettu erityisesti ruoanlaittoa varten.                 

Koko liikkeen eksklusiivinen kokonaisuus on muodostettu Smegin design arvoja seuraten. Smeg tunnetaan tavastaan keskittyä pienimpiinkin yksityiskohtiin, laadukkaisiin materiaaleihin sekä kauniiden luonnonmateriaalien tekstuurien, kuten puun ja marmorin, tyylikkäisiin yhdistelmiin, jotka ovat nähtävissä tässä upeassa flagship storessa.