Logo Smeg

Uusin teknologia, joka muuttaa kaiken

27/12/2017

25 vuoden suunnittelutyön tuloksena Smeg on nyt kehittänyt uuden, patentoidun “Planetarium”- pesujärjestelmän tiskikoneilleen. Epäsymmetrisestä varresta koostuva “Planetarium” muodostaa elliptiset kiskot suhteessa koneen keskukseen, mikä takaa että vesi saavuttaa tarkemmin suuremman osion pesukammiossa. Ohjelman lopussa automaattinen Enersave avausjärjestelmä avaa koneen luukun, mikä varmistaa, että astiat kuivuvat täysin ja energian säästön. 

Optimoidun pesujärjestelmän lisäksi olemme kehittäneet myös ratkaisuja pesukammion tilavuuteen: uudet korien kiskot ovat irrotettavissa, mikä antaa mahdollisuuden hyödyntää koko koneen sisäosaa. Tiskikoneen toisesta korista löytyy telineet, jotka ovat nostettavissa suurempien lautasten, kuppien sekä viinilasien tueksi jopa 225mm. Koneen kolmas Flexi Duo kori on Smegin patentoima kori, jonka mobiiliset yksiköt ovat irroitettavissa lisätilan tekoa varten. 

Smegin uusi tiskikonevalikoima vastaa korkeatasoisten keittiöiden astianpesutarpeisiin erinomaisesti. Asiakkaiden pyynnöstä, uusimmista malleistamme löytyy uusi patentoitu asennusjärjestelmä, jonka avulla oven saranat voidaan asentaa 5 cm alemmas. Nämä uudet saranat mahdollistavat myös perinteisen astianpesukoneen asennuksen 10 cm korkeuteen sekä innovatiivisen sarake asennuksen, joka tekee koneen tyhjennyksestä ja täytöstä helppoa. 

Tämän lisäksi oven, jonka lastauskapasiteetti on 11 kg, päällystää eri materiaaleista valmistetuilla paneeleilla. Käyttöystävälliset LED-valaistukset ovat esteettinen sekä toiminnallinen yksityiskohta, jota tulet arvostamaan  varmasti.