Logo Smeg

Happy Hour

  • CHEESE FOCACCIA | Smeg FI

    CHEESE FOCACCIA

    Tee leikkuulaudalle siivilöityihin jauhoihin kuoppa, laita kananmunat, juustot, suola, öljy ja vesi sen keskelle, sekoita ja lisää jauhot asteittain sekä vaivaa taikinaa muutaman minuutin ajan. Kaulitse taikinajuuri, aseta taikina keskelle kananmunien kanssa ja taittele paketiksi. Vaivaa taikinaa, lisää...

    Tarkemmat tiedot >
  • PAISTETTUT NYYTIT | Smeg FI

    GNOCCO FRITTO

    Tee siivilöityyn jauhoon kuoppa. Laita keskelle hiiva, voi ja hyppysellinen suolaa. Vaivaa taikina hyvin, peitä liinalla ja anna seistä 20–30 minuuttia. Vaivaa uudelleen ja tee erityisellä koneella 3 mm:n paksuisia pieniä taikinanpaloja.   Leikkaa 10 x 13 cm:n neliöiksi. Paista taikinanpalat lisää...

    Tarkemmat tiedot >
  • PIZZA PAKSU | Smeg FI

    PIZZA – RIITTÄÄ

    Tee leikkuulaudalle tai työtasolle jauhokeko ja siihen kuoppa. Ripottele suolaa reunoille, kaada keskelle vesi ja liuota hiiva veteen. Lisää sitten öljy ja muokkaa taikinaksi. Vaivaa taikinaa muutaman minuutin ajan, laita ilmatiiviseen astiaan ja anna kohota 1,5 tuntia. Siirrä astia sitten lisää...

    Tarkemmat tiedot >