Logo Smeg

Pastat

  • CAPPELLETTI  | Smeg FI

    CAPPELLETTI (kuudelle henkilölle)

    Valmistus (täyte): Paista hienoksi silputtu sipuli voissa. Lisää sitten hienoksi pilkottu kuivattu kinkku ja broilerinrinta, jauheliha sekä 2 murennettua makkaraa. Sekoita ja anna ruskistua hyvin. Kun seos on ruskistunut, lisää neilikat, kaneli, suola ja pippuri. Peitä tiiviisti ja anna kypsyä lisää...

    Tarkemmat tiedot >
  • FARFALLE-PASTAA JA SIKURIA | Smeg FI

    FARFALLET PUNASIKURIN KERA

    Paista sipuli kolmessa ruokalusikallisessa öljyä. Kun sipuli on pehmennyt, lisää punasikuri sekä mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista muutaman minuutin ajan. Anna nesteen haihtua, lisää juusto ja maito sekä sekoita hyvin. Keitä sillä välin pasta kiehuvassa suolavedessä al dente -kypsyyteen. lisää...

    Tarkemmat tiedot >
  • LASAGNE  | Smeg FI

    VALKOINEN LASAGNE

    Pilko sipuli, selleri ja porkkana sekä ruskista voissa kasarissa. Lisää liha, liotetut sienet, suola, pippuri ja muskottipähkinä.  Kypsennä pienellä lämmöllä 30 minuutin ajan. Kaada sitten sekaan siivilöidyt tomaatit ja maito sekä jatka kypsennystä vielä tunti lisäten hieman vettä lisää...

    Tarkemmat tiedot >
  • PASSATELLI NUUDELIT LIEMESSÄ | Smeg FI

    PASSATELLI-NUUDELIT LIEMESSÄ

    Valmista maukas liha- ja kanaliemi. Sekoita korppujauhoa Parmigiano Reggiano -juuston, kananmunien ja runsaan muskottipähkinäraasteen kanssa, kunnes saat aikaan kiinteän taikinan. Purista taikinaa silmäkooltaan keskikokoisen lävikön läpi ja leikkaa esiin tulevat nuudelit noin 2 cm:n pituisiksi. Laita lisää...

    Tarkemmat tiedot >
  • TORTELLINIT YRTEILLÄ  | Smeg FI

    YRTTITORTELLINIT

    Tee jauhoon kuoppa leikkuulaudalla. Laita kananmunat keskelle ja sekoita hyvin. Anna pastan vetäytyä peitettynä vähintään 30 minuuttia. Paista pinaatti paistinpannussa. Kun se on kuumentunut kokonaan, purista ja hienonna. Siivilöi ricotta, laita se kulhoon sekä lisää hienonnettu pinaatti, leipä, lisää...

    Tarkemmat tiedot >