Logo Smeg

FARFALLE-PASTAA JA SIKURIA

Valmistusaika: 20 minuuttia

Maa: Italy

Resepti: 4 henkilöä

monimutkaisuus:

Pastat

SMEG resepti

Pääainekset : pasta , retiisi

Ainekset

350 g farfallepastaa
1 kerä punasikuria revittynä

120 g tuoretta Caprino-vuohenjuustoa

1 sipuli silputtuna

5 ruokalusikallista extra virgin -oliiviöljyä

2 ruokalusikallista maitoa

suolaa

jauhettua valkopippuria

Metoodi

Paista sipuli kolmessa ruokalusikallisessa öljyä. Kun sipuli on pehmennyt, lisää punasikuri sekä mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista muutaman minuutin ajan. Anna nesteen haihtua, lisää juusto ja maito sekä sekoita hyvin.

Keitä sillä välin pasta kiehuvassa suolavedessä al dente -kypsyyteen. Kun pasta on valmista, valuta se ja kaada kastikkeeseen. Viimeistele jäljellä olevalla öljyllä. Tarjoile kuumana.