Logo Smeg

PASSATELLI NUUDELIT LIEMESSÄ

Valmistusaika: 20 minuuttia

Maa: Italy

Resepti: 6 henkilöä

monimutkaisuus:

Pastat

Gourmet resepti

Pääainekset : parmigiano , korppujauhoa

Ainekset

3 kg korppujauhoa

3 kg Parmigano Reggiano -juustoa

4 kananmunaa

muskottipähkinää

Metoodi

Valmista maukas liha- ja kanaliemi. Sekoita korppujauhoa Parmigiano Reggiano -juuston, kananmunien ja runsaan muskottipähkinäraasteen kanssa, kunnes saat aikaan kiinteän taikinan.

Purista taikinaa silmäkooltaan keskikokoisen lävikön läpi ja leikkaa esiin tulevat nuudelit noin 2 cm:n pituisiksi. Laita kiehuvaan veteen. Nuudelit ovat valmiita tarjottaviksi noin 2 minuutin kuluttua.