Logo Smeg

Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Smegin pyykinpesukoneet, kuivaavat pesukoneet ja kuivausrummut: tarpeesi ovat meille tärkein asia

Huomio yksityiskohtiin, helppokäyttöisyyteen ja optimaaliseen suorituskykyyn: nämä ovat Smeg:n pesukoneiden, kuivaavan pesukoneen ja kuivausrummun ominaisuuksien kohokohdat.

Laaja pesukone mallisto kattaa kaikki vaatimukset ja vaihtelee täytön määrän, koon ja suorituskyvyn mukaan. Standardimallien lisäksi, Smeg pesukonemallisto sisältää täyttömäärältään jopa 9 kg koneita.

Kaikissa malleissa on pesuohjelmia kaikkiin tarpeisiin, olipa kyse ajasta tai tekstiileistä. Esimerkiksi Pikapesu  pienempien pyykkimäärän raikastamiseen, Yö –ohjelma hyödyntää edullisempaa energiaa öisin, Paidat –ohjelma minimoimaan rypistymisen kuivaamalla hellävaraisesti.

Turvallisuuden kannalta, nämä tuotteet tarjoavat verrattoman suorituskyvyn, kiitos teknologian ja muotoillun. Turvallisuutta lisää mm. Aquastop –järjestelmä, joka havaitsee mahdolliset vuodot ja sulkee vedenoton heti, estäen vuodot. Sekä pesukoneet Smeg on kehittänyt kuivaavan pesukoneen ja kuivausrumpuja ihmisille, joilla ei ole tilaa kuivattaa vaatteita tai haluavat vähentää kuivausaikaa. Kuivaavan pesukoneen pesun täyttömäärä on 7 kg, ja kuivausrummun 6-8 kg.   

  • LBB14PB-2

    VAPAASTI SEISOVA FAB-LINE PESUKONE 60 CM PASTELLIN SININEN ENERGIALUOKKA: A++B

    Lomake
Reset filtri