Logo Smeg
Piano Design | Smeg FI

Piano Design

Piano Design: teräksen ja lasin puhtautta uuneissa, keittotasoissa, jääkaapeissa ja Home Gardenissa.

Piano Design - Smeg

Myös kotitalouden esineet voidaan määritellä osaksi arkkitehtuuria. Kaksi asiaa kohoaa välittömästi mieleen: palvelu ja muisti. Palvelu siksi, että esineiden, kuten talojen, on täytettävä niille asetettu tehtävä: niiden on "palveltava" ihmisiä ja tehtävä työnsä tehokkaasti. Muisti puolestaan siksi, että ideat ja projektit eivät vain pulpahda esiin tyhjästä. Sitä vastoin ne edustavat pitkää muotojen, toimintojen ja aistimusten historiaa. 


Smegin Piano Design -valikoima heijastaa täysin näitä perusperiaatteita sekä tällaista suunnittelutapaa. Keittotasot, sisäänrakennetut uunit, jääkaapit ja Home Garden ovat pitkään jatkuneen tradition tulosta: luotettavia, käteviä ja keskeisiä esineitä, jotka tekevät keittiöstäsi lämpimän ja miellyttävän paikan oleskella. Niitä voitaisiin kutsua perinteisiksi ratkaisuksi nykyaikaiseen elämään sovellettuina.

Teräksen ja lasin rooli on ratkaiseva näiden tuotteiden yleisen yhtenäisyyden sekä erinomaisuuden toteutuksessa ja tapa, jolla ne heijastavat valoa, vahvistaa niiden eleganssia entisestään.

Näytä kaikki Piano Design -estetiikkatuotteet>