Logo Smeg

Sicily is my love


Salone del Mobile di Milano - designmessujen aikaan, Smeg ja Dolce&Gabbana lanseerasivat uusimman yhteistyönsä - Sicily is my love:n. Tämä värikäs yhteistyö on seurausta brändien puhuttujen sisilialaisten taiteilijoiden käsinmaalamien FAB-jääkaappien sarjaan, jonka esittelimme viimevuonna. Aivan kuten FAB-jääkaapit, yhteistyön pienkodinkoneet ovat koristeltuja Dolce&Gabbanan koristeellisen tyylin mukaisesti.

 

Leivänpaahtimet, sitrusmehustimet, espressokoneet, vedenkeittimet, tehosekoittimet, keittiökoneet sekä slow juicer-mehustimet ovat kaikki koristeltuja kultaisilla sitruunoilla, sitrushedelmillä, viikunakaktuksilla sekä kirkkaanpunaisilla kirsikoilla sekä muilla tyypillisillä sisilialaisilla koristekuvioilla. Tuotteissa on myös kukkakoristeita, crocchi-kuvioita, sekä Italian rannikkojen ja vuoristojen ikonisista nähtävyyksistä, kuten Etna-vuori, Castorin rauniot sekä  Polluksin kreikkalainen temppeli.

Kaikki kuviot symbolisoivat Domenico Dolcen ja Stefano Gabbanan kotiseutujen kauneutta sekä yleisesti koko Italiaa ja sen rikasta ruokakulttuuria, joka on aina ollut lähellä Smegin sydäntä.

PIENKODINKONEET KUIN TAIDETEOKSET

Etelä-Italian perinteinen ruokakulttuuri on jotai joka on jotain minne haluamme aina palata. Nämä pienet mutta arvokkaat keittiökoneet ovat hedelmää Smegin useiden vuosien kokemuksesta designtuotteiden parissa.