Logo Smeg

SMEG LANSEERAA UUDEN TUOTEKATEGORIAN

Nyt on tullut aika laajentaa tuotekategorioita – Smeg lanseeraakin syksyllä tuoteperheeseen täysin uuden tuotekategorian.

Smeg on jo useiden vuosikymmenten ajan valmistanut korkean teknologian kodinkoneita ja kotitaloustuotteita keskittyen vahvasti niiden muotoiluun ja tyyliin. Nyt on tullut aika laajentaa tuotekategorioita – Smeg lanseeraakin syksyllä tuoteperheeseen täysin uuden tuotekategorian. Lisätietoa on tulossa pian.

Katso kaikki tuotteet täältä.


Tietoa Smegistä

Smeg on yksi suurimmista italialaisista kodinkoneyrityksistä, joka vahvasti yrittäjähenkinen Bertazzoni-perhe perusti vuonna 1948. Vahva ja kasvava yritys on vuosien saatossa noussut merkittäväksi tekijäksi kodinkonemarkkinoilla. Nyt Bertazzoni-perheen kolmannessa polvessa johdettava Smeg kantaa nimessään muistoa alkuperästään. Smeg on lyhenne sanoista Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, joka tarkoittaa vapaasti käännettynä ”Emilialainen valimo- ja emalointitehdas Guastallassa”.Vuosien saatossa brändi on muodostunut korkean estetiikan symboliksi. Jokainen Smegtuote on valimistettu tarkasti teknisiin sekä esteettisiin yksityiskohtiin huomiotakiinnittäen. Juuri designratkaisuilla sekä yksityiskohdilla Smeg luo koteja, jotka heijastavat niissä asuvien ihmisten arvoja. Smegin oma sisustusstudio on paikka, jossa tarkka tutkimustyö, joka liikkuu estetiikan sekä tyylin keskellä saa tukea kansainvälisesti tunnetuilta arkkitehdeiltä, kuten Guido Canalilta, Mario Belliniltä, Piano-designstudiolta, Marc Newsonilta ja Giancarlo Candeagolta. Korkeatasoisen tekniikan sekä tyylin yhdistelmä onkin Smegin avain huippulaatuisten designkodinkoneidensa luomisprosessissa.