Logo Smeg

SMEG LANSEERAA EKSKLUSIIVISEN YHTEISTYÖ-JÄÄKAAPIN DISNEYN KANSSA

Kahden kansainvälisesti tunnetun brändin yhteistyössä syntyi rajoitetun erän Mikki Hiiri FAB-jääkaappi

21/09/2018


Juhlistaakseen 70-vuotisjuhlavuottaan yrityksenä, rajoja rikkova italialainen kodinkonebrändi Smeg suunnitteli yhteistyössä Disneyn kanssa rajoitetun erän FAB-jääkaapin.Aikaisempia Smegin yhteistyökumppaneita ovat mm. olleet Dolce & Gabbana, Mini ja Veuve Cliquot. Nyt Smeg jatkaa ikonisten yhteistyöbrändien sarjaansa Disneyllä. Jotta yhteistyön erityisyys korostuisi, jääkaappeja valmistetaan ainoastaan rajoitettu 90 kappaleen sarja.

Smegin ikoninen FAB28-jääkaappi saa yhteistyössä uuden ilmeen. Sitä koristaa alkuperäispiirros Mikki Hiirestä, joka on Disneyn tunnetuin hahmo. Myös Mikki Hiiri viettää suurta juhlavuotta, hahmo täyttää tänä vuonna 90 vuotta.

Molempiin brändeihin yhdistetään perheen yhteentuominen. Yrityksenä Smegin sydämen lähellä on aina ollut ruoanlaitto, perhe sekä ajanviete. Disney on vuosien saatossa vaikuttanut lukuisiin ikäpolviin niin hauskuuden, naurun, optimismin kuin toteutuvien toiveiden kautta.

Alkuperäispiirros Mikki Hiirestä koristaa rajoitetun erän FAB28RDMM3-jääkaappia. Jääkaappeja tullaan tuottamaan 90 kappaletta, mikä symbolisoi Mikin vuoden 1928 debyyttiä. Näin tämä yhteistyö nostaa esille kummankin brändin juhlavuoden. Jääkaapit ovat todellisia keräilykappaleita, ja niistä jokaista koristaa uniikit sarjanumerot.

Esteettisesti FAB28-jääkaappi on Smegin tunnetuin designtuote. Rajojarikkova tuote aloitti todellisen jääkaappivallankumouksen 1990-luvun lopussa. Jääkaapin tunnistettavaan designiin kuuluvat erityisesti sen pehmeät, kurvikkaat linjat sekä 50-luvun hengestä inspiroitunut design. Globaaliksi ilmiöksi nousseen jääkaapin sisäosasta löydät säädettävät lasihyllyt, kromihyllyn, LED-valot, jääpalalokeron ja Life Plus-laatikon, jossa hedelmät ja vihannekset säilyvät tuoreina pidempään. Jokaisen FAB28-jääkaapin bruttotilavuus on 281 litraa ja niiden energialuokka on A +++.

FAB28RDMM3 syntyi kahden luovan ja ikonisen brändin upeassa yhteistyössä. Jääkaappi on saatavilla Euroopassa niin kauan kuin varastoa riittää. Lisätietoa siitä, mistä voit ostaa tämän ikonisen tuotteen Suomessa tulee pian.

#mickey90
#disneyxsmeg